Lobster
Tue-Sun 8am to 7pm
(902) 769-2121
Chaudrée de la Baie  (Chowder)
Chaudrée de la Baie (Chowder) Une chaudrée de fruits de mer avec portions généreuses d’aiglefin, de pétoncles et de homard. A creamy chowder with large morsels of haddock, scallops and lobster.
Hot Lobster
Hot Lobster Portion généreuse de homard servi dans une sauce crémeuse sur une tranche de pain. A generous portion of lobster meat simmered in a creamy sauce served on a slice of bread
Lasagna aux fruits de mer (Seafood Lasagna)
Lasagna aux fruits de mer (Seafood Lasagna) Un plat favori à notre restaurant consiste de homard, crevettes et pétoncles dans une sauce crémeuse blanche avec choix de salade. A well known favorite dish which contains lobster, shrimp and scallops in a creamy white sauce served with a choice of salad.

Paul Comeau - Chez Christophe

Ce restaurant est fier de faire revivre le concept de cuisine acadienne authentique développé par Paul Comeau dans son restaurant situé à Grosses-Coques.

"Chez Christophe"

de 1997 à 2012

picture of Paul

This restaurant offers you fresh food prepared according to Paul Comeau's concept of authentic Acadian cuisine developed in Grossess-Coques at his restaurant

"Chez Christophe"

from 1997 to 2012

Find Us on Facebook

findusonfb

Whats Going on in Clare

Click here to view whats going on in Clare.

Community Calendar provided by Rendez-vous de la Baie

Contact Us

9651 Highway 1, Saulnierville, NS, Canada
Phone: (902) 769-2121


map fp

NOW OPEN FOR THE SEASON